Onze cursussen over gin

Leer het fantastische en heerlijke universum van gin te ontcijferen dankzij onze cursussen. Tijdens deze cursus degusteert uit verschillende gins uit alle uithoeken van de wereld en krijgt u meer informatie over deze populaire drank. U krijgt er alle informatie om uw gin beter te kiezen en leuke momenten te delen met uw naasten.

Gins van de Wereld

Degustatie en cursus “Gins van de Wereld”

Zin om iemand een cursus over gin cadeau te doen in Binche of in Nijvel? Of zin om uzelf deze cursus te schenken? Tijdens deze cursus kan u 5 verschillende gins proeven uit alle uithoeken van de wereld. Aan het einde van de cursus zijn fouten voorgoed verleden tijd!

Gin, een alcoholische drank die wereldwijd te vinden is: Waar komt gin vandaag? Wat is zijn geschiedenis? Hoe wordt gin gemaakt? Welke tonic moet u kiezen? Welke verhouding gin-tonic is het beste?

Wij laten u kennismaken met enkele zeldzame, atypische gins uit alle hoeken van de wereld! Van de Noorse fjorden tot de Himalaya of Afrika...

Neem contact op met ons

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.